Pages

Friday, July 1, 2011 at 3:53 PM Posted by Awek Ninja 2 Comments


"aku benci ar k-pop tu...bajet bagoos jer "kata cik L


"asal lak? aku tengok dalam mp4 ngan henpon ko tu penuh jer ngan lagu k-pop?"

"ko tengok arr peminat dorg tergedik2,mengada2 baru taw satu dua ayat bahasa korea dah ngaku habis pandai cakap bahasa korea, yang lagi aku nyampah pompuan2 yang bertudung tu....ya rabbi...lebih gedik dari adik aku yang free hair tu....sian..sian.." tambah cik L lagi

"la ko nie, ni bkn benci k-pop tapi benci peminat k-pop, kau pon kan ke peminat k-pop?"

"eh! ye ke? mane der aku minat biasa2 jer bukan fanatik cam dorang tu...hehe" sambil cik L senyum kambing

"yer la tu ko minat la jugak kan??kan??

"eh! esok ader fan meeting beast kat sunway aku da bli tiket VIP ko taw?" kate cik L sambil senyum bangga.

"sudah la ko cakap x serupa bikin,kate benci k-pop tapi ko sanggup perabis duit beli tiket ratus2...ko nie same jer ngan peminat fanatik tu,ko saje nak menunjuk depan aku kan?kan? padahal ko la ketuanya hahaha..."

"hehe..."(senyum cik L dah tawar sikit)


KEPADA CIK L BERGUMBIRALAH ANDA KAT BEAST FAN MEETING ASIA TOUR CONCERT DI SUNWAY HARI INI YA!!!...AKU X MINAT NAK PEGI KONSET2 NI HEHEHE...KO LAYAN JER LA SENGSORANG

CIK L FANATIKKKKKKKK YANG POYOOOOOOOO!!

2 Responses so far.

  1. Aku pun tak suka K-Pop... mana satu laki pompuan pun aku tak tau, huhuhu...

  2. plastik dorg semua tuu...

Post a Comment