Pages

sedang aku check2 inbox td... ader satu email dari seorang member laki yg dah lama x contact aku....


aku pon pe g bukak arrr....kat dalam email dia tu tulis hai jer ngan satu link...

aku nk taw la kan.... pebende la link yg dia bg tu....

tekan...tekan....

tetibe terbukak satu forum untuk lelaki(ait aku da mule pelik!!!)

kejadahnya la diorang nie buat forum ********* macam ni?????!!!!

apakah???

kawan aku ni dah x betul atau dia sudah salah send????

taw x ,forum diorang ni mmg langsung x der moral...dah la x der moral siap ader moto lg...
"sharing is caring"

kepala otak korang.....

diorang siap anggap perempuan ni macam kenderaan dan boleh dikongsi dan diguna pakai.....

apakah kawan aku ni join diorg gak???!!!

aku mule konpius

nk tanya member takut dia malu....pastu baru aku prasan...yg dia mmg hantar ke semua kwn lelaki dia....mungkin dia tertype email aku...

eh!! ngerinyer........kawan aku tu x teruna lagi.......

lagi ngeri biler forumer kat situ siap cakap awek2 sekitar bandar utama kt negara ni dah habis diaorang kerjakan.....

keje gila ni.......!!!!

mengucap panjang aku......

kelab nie diorang buat secara senyap katanya takut nnt kene ban katanya..

ha...tengok ni brape ramai yg ader dalam kelab lelaki x bermoral tu..:




agak2 berapa lagi teruna yang tinggal kat negara kita nie???

salah..aku..nie mmg salah aku...


huhu..demam2 pi main cityville....last2 aku x tdo hari nie

confirm jap lagi mata jadi sepet cam cina sebelah umah nie...

dan pulak demam aku da beransur pulih....

sesal jap sebab ari nie aku skip bace al-quran gara2 main game kt fb tu..

erk...sbnarnye leh je main game tu....tapi kalo addict mcm aku nie..

hmmm...aku sendiri kene hindarkan....

penat da abg aku buangkan semua game dalam lappy,sorok psp,sorok go,sorok ps2

last2 aku main balik game kt fb nie...

hehehe....baik aku g masak jap...

kalu x masak abis abg aku masak aku :p

slamat bersahur!!

p/s : entri x der makna



at 1:08 AM Posted by Awek Ninja 0 Comments

mak ayah dah balik ke kedah...same la ngan adik pompuan aku....hai boring giler...x der tester pasni kalu aku buat biskut....abg aku??hmm jgn harap....bagi dia semua biskut sedap....x pandai komen btul abg aku nih....


esok ayah kimo lg.....harap2 semuanya baik2 sahaja....amin

ASSALAMUALAIKUM...


hehehe...x de keje nih saje berblog jap......
hari pertama pose nie mmg ler best...waktu sahur aku minum air kosong jer...

erk jap...x nk citer yg tu...ni nak citer pasal kucing.....

haaaaa.... citer pasal kucing nie.....

semalam....ader arr seekor kucing nih...aku bg la dia makan ikan 2 ekor dengan seketul ayam kefc...
pastu tetibe dia sembur aku n menyinga x tentu pasal.....macam nk terkam n cari gaduh ngan aku..

soo...sebab aku geram kat kucing tu....aku pon bukak pintu

kucing nie bile aku bukak pintu dia lari.....tapiiiii...biler aku tutup jer pintu....
berdesup dia masuk ikot pagar berzink blakang umah aku...

dek kerana aku geram...

aku bukak n tutup pintu tu banyak kali.....
sampai kucing tu penat....

last2 kucing makcik liza datang makan ikan dengan ayam tu sampai habis....

aku still geram lagi dengan kucing tu....
kucing tu tentu2 lah dah bengang dengan aku kan pasal makanan dia dah kena rampas dengan kucing makcik liza....

kali ni aku x bukak pintu tapi......aku intai jer kat tingkap dapur.....
tapi tetibe lak kucing ni lawan main mata dengan aku.....ko bayangkan selama 15 minit aku mengadap dia x kelip2.....kucing tu pon same gak...sampai kaki dia lenguh2 aku tengok sebab kucing tu asyik tukar kaki jer..kat tempat dia landing(padan muka kucing tu sape suruh dok panjat pagar zink tu)

last2 kucing tu da penat....dia blah....

aku cakap kat mak "mak habis la kita malam nie mimpi kan kucing tu...."
TAPI aku x der la mimpi....hehehe..

CUMANYER..... pagi tadi mak aku beli ayam...katanya nak buat nasi minyak dengan ayam kurma untuk berbuka....so sebelum aku nk bersihkan ayam tu aku letak jer la kat sinki jap...

tetiba mak aku bukak pintu dapur.....

aku ngan adik aku serentak cakap..."mak jangan bukak pintu nanti kucing masuk..."

pastu mak aku cakap "ala mak tengok2 la dapur tu nanti...."

x sampai beberapa minit "pang!!!!!" aku dengar bunyi bising kat dapur

mak aku jerit "ya allah!!!"

hah!!! aku da agak mesti kucing tu balas dendam dan kucing tu berjaya mencuri dada ayam ko!!! bapak besar dada ayam tu....

kali ni mak aku plak bengang

hahahahaha...aku gelak ngan adik aku..." tu la mak sape suh bkak pintu....kucing tu dendam dengan kita semalam...tu x puas hati la tu.....dia pi curi dada ayam tu...."

mak aku cakap haiiiii..x leh jadi nie...apa nk jadi..jadilah.....mak aku nak gak amik dada ayam yg beso tu....(dada ayam tu x terusik...sebab kucing tu penakut,)
tapi dada ayam tu ader kat rumah jiran sebelah...

dah pulak !!!aku yg gelak2 ngan adik aku jadi terdiam jap....

mak aku suh adik aku panjat tingkap utk g umah sebelah.....

aku ngan adik aku sambung balik gelak.....kelakar dowh..adik aku yg pompuan ni dok pi panjat tangga n tingkap umah org sebelah semata2 nak amik balik ayam yg kene curik dek kucing yg dendam dgn aku tu hahahaha....

auntie yg setentang ngan umah kitaorg tengok pelik jer kt kitaorg...

ah! lantak arrrr kata aku sambil gelak2 lg

last2 dapat gak adik aku amik ayam tu...pastu aku tengok kucing tu

jilat jari jer la hehehe....

x taw la cane ngan pahala aku arini...huhuhu.....

dah la aku jatuh tadi....gaya org gimnastik yg bukak kaki lurus tu....(nk buat lg mmg x bleh arr)

last2 terus demam...hah nie tgh demam la nie....tapi sempat lagi berblogging hehehe..