Pages

aku nie peminat setia YUI YOSHIOKA!! baru-baru nie dia ader lancarkan single terbaru bertajuk IT'S MY LIFE & YOUR HEAVEN pada 26/01/2011..

walaupun aku x abis lagi layan single terbaru dia yg lepas(RAIN & A ROOM), gara2 terlalu minat aku cari gak single baru tue...

DENGAR..DENGAR..DAN DENGAR.... hurmmm aku rase sikit kecewa lah....x taw kenapa.... aku dengar..dengar dan dengar lagi... ok kali ni aku rasa lagu tu terlalu pendek kot?? dengar...dengar dan dengar lagi.... ok kali ni baru aku perasan...lagu ni x masuk dalam jiwa aku lagi...

berbanding single lepas sekali dengar aku dah boleh hafal dan ingat lirik lagu RAIN dan A ROOM... ahhhh...mungkin feel x sampai lagi...

hurm paper pown aku still sayang kat YUI hehehe...tengok pv kat bawah ni bertambah2 comel la YUI kali nie heheheh...


IT'S MY LIFE




YOUR HEAVEN




"menunggu berita baik dan single terbaru dari MIKA NAKASHIMA, agak2 dia dah sembuh ke erk??"

at 2:53 AM Posted by Awek Ninja 2 Comments

waaa..bengang betul biler time nk wat kek tapi resepi hilang..... aku da simpan baik2 pon boleh hilang.....ni mesti ade yg pinjam x bagi tau nih.... dah la nk wat cepat, x pasal2 boleh hilangkan mood untuk wat kek...



saper yg amik nih...argggggghhhhhh.... tension..tension..tension...

kalo aku taw saper yg amik siap arrrr.....

dalam marah2 campur bengang ni...masih boleh lagi buat kek indulgence
ngan tiramisu

tuk adik-adik aku nyer besday....epi besday adik...... (2 adik kandung lelaki yg hensem heheheh...)

sorry x dpt buat bake cheese cake pasal ader org curi@amik@pinjam x bg taw kat akak..



masih lagi tension waaaa.... dimana secret resepi bake cheese cake aku tu???.....




"layan citer korea high kick through the roof (klakar giler!!) nk ilangkan tension"

HARI NII AKU DA BERJAYA MENUTUP SEMUA AKAUN SOCIAL NETWORKIN' YG PENAH AKU JOIN.....(fb,fs,ms,h5 dsb. kecuali fb tuk geng blogger nih,khas dan bukan tuk bersocial)


huhuhuh...rase gembira lak ..x taw la kenapa..rasa lapang sangat je hati nih....ntah angin apa tah yg aku dapat..tapi rase cam beban dah ilang sket....
yer arrrr....

sebelum nih semua mende aku nk bukak...sampai berjam2 aku dok ngadap lappy nih..

tapi skrg....

aku adap blog ngan mysoju jer ehehehehe...(layan citer korea n japan.)
x memasal aku minat balik kat jang hyuk setelah sekian lama hati aku dicuri oleh lee dong wook,hyun bin dan im ju hwan hahaha....kemain ramai la aktor yg aku minat,tu x masuk lagi actor dari jepun.....lagi banyak list dia ehehehehe..








"td tgok hantu mak limah, kelakar giler dowh, da lama x gelak camni. respek abis kt mamat khalid huhuhuhu...."